Stiri din energie

Primaria Dej si Agentia Regionala pentru Protectia Mediului (ARPM) si-au dat acordul pentru amenajarea unei centrale fotovoltaice in perimetrul parcului industrial din localitate, o investitie in valoare de 30 de milioane de euro.

"Cei de la Arc Parc s-au gandit ca, daca vor mai veni investitori, energia furnizata de Electrica nu va fi indeajuns si au venit cu acest proiect, prevazut pentru finantare din fonduri europene. Noua centrala va acoperi cerintele de energie din zona parcului industrial. Noi am eliberat deja certificatul de urbanism pentru acest proiect, speram ca lucrarile sa debuteze cat mai repede", a declarat primarul municipiului Dej, Costan Morar. Acesta este increzator in capacitatea zonei Dejului de a atrage investitori. "Cel mai important va fi grupul chinez AVIC International, care va prelua combinatul Somes Dej. Formalitatile sunt in curs de finalizare, iar la inceputul lunii iunie se asteapta aprobarea din partea Guvernului Chinei, care va permite companiei sa devina actionar majoritar. De asemenea, Trelleborg si ACE-Fujikura isi mentin pozitiile aici, chiar daca japonezii nu mai au acelasi ritm al angajarilor", a adaugat Morar, potrivit Ziarul de Cluj.

Citeşte mai departe...
Home Avize ENEL Aviz de amplasament pentru obtinerea autorizatiei de construire a unui obiectiv
Aviz de amplasament pentru obtinerea autorizatiei de construire a unui obiectiv

* Imputernicirea de la beneficiar
* Titlu de proprietar sau acte de concesionare a terenului care confera dreptul de construire;
* Certificat de urbanism 2 exemplare
* Plan de incadrare in teritoriu anexa la certificatul de urbanism; 2 exemplare
* Plan de situatie cu amplasamentul obiectivului vizat spre neschimbare de emitentul certificatului de urbanism la scara 1:500 inclusiv anexe daca este cazul (terasee,profil si/sau sectiuni); 2 exemplare
* Carte de identitate – persoane fizice;
* Certificat de inregistrare, cod iban si numar de telefon – persoane juridice;
* Taxa;
* Dosar cu sina

Actele trebuiesc prezentate in copie si original, copiile se vor indosaria obligatoriu in ordinea de mai sus, iar pe coperta interioara a dosarului se va scrie opisul actelor.